Enkel, Ultimate Clams Casino Oppskrift.

Enkel, Ultimate Clams Casino Oppskrift.

Dette clams casino er lagdelt med smaker, men lett a forberede. [Foto: Vicky Wasik]

Clams casino bor v re en flott tallerken-hva kan v re darlig om muslinger, bacon, smor og brodsmuler? Men altfor ofte blir det utfort feil. Ikke denne gangen. Mot den fremadrettede, no-shuck, easy-as-pie-muslingens casinooppskrift som bare skjer for a smake bedre enn de fleste andre der ute.

Hvorfor det virker.

Risting av panko-brodsmuler i gjengitt baconfett gjor et spro topping som ogsa er et kjoretoy for smak. Tilberedning av muslinger lar oss forst samle alle sine saft, og deretter redusere dem med sjalott, hvitlok, mer bacon og hvitvin. Det endelige resultatet: bacon-clam sammensatt smor. Forkokte muslingene og pakker dem tilbake i skjellene med sammensatt smor, noe som betyr at denne oppskriften, i motsetning til de fleste andre, kan gjores godt pa forhand og ferdig i ovnen rett for servering.

Utbytte: Gjor 2 dusin muslinger, serverer 6 til 8 Aktivtid: 1 time Total tid: 1 time (pluss 30 minutter til 1 1/2 time rensingstid) Vurdert: 4.4.

Ingredienser.

For baconbrodkrummene: 6 ounces bacon, finhakket 1 kopp panko brodsmuler Kosher salt og nymalt svart pepper Til kamskjell: 2 ounce bacon, fint terninger 3 store skaller, hakket (ca. 1 kopp) 3 middels hvitlok, hakket Klem rodfiletflak 1/4 kopp torr hvitvin 24 littleneck muslinger, renset og skrubbet (se notat) 1/2 kopp hakket flate persille, delt 2 pinner usaltet smor, myket Kosher salt og nymalt sort pepper Citron kiler, for servering.

Retninger.

For baconbrodkrummene: I en stor skillet kok 6 unse terninger over middels hoy varme, ror til fett har gjort og bacon er brun og skarp, ca 7 minutter. Lavere varme hvis skillet blir for varmt og begynner a royke.

Ror smorbrod til jevn jakke i baconfett og kok, ror og kast, til brodsmuler er lurt ristet, ca 3 minutter. Overfor til en bolle for a kjole seg ned. Ses veldig lett med salt og pepper.

For muslingene: I en stor sautepanne, lag 2 ounces terninger med bacon over middels hoy varme til fett har gjort og bacon er lett brunet og skarpt, ca 3 minutter. Ror i skalldyr, hvitlok og rodpepperfling og kok, ror til skalldyr har myknet, ca 4 minutter.

Tilsett hvitvin og muslinger, dekk og kok, sjekk av og til, til muslingene begynner a apne. Ved hjelp av tang, overfor apnet muslinger til en stor bolle for a kjole seg, fortsett a dekke sautepannen og sjekke ofte for nyapnede muslinger. Fortsett til siste muslinger har apnet. (Noen kan bare apne en sprekk, dette er greit, bare skjor skallet helt apent.)

Avdekk sautepannen og stek, omror, til vin og v skefluid har fordampet og sjokolade-baconblandingen har blitt jammy. Fjern fra varme og la avkjoles.

I en middels bolle, ror sjokolade-baconblanding og 1/4 kopp persille i myk smor til den er grundig innarbeidet. Seske lett med salt og pepper. (Klamber kan v re salt, sa v r forsiktig sa du ikke blir over-sesongen.)

Arbeide en om gangen, pry av topp skall av hver clam og kaste bort, sorg for at ingen skallfragmenter fra hengsel faller inn i musling. Fritt hver clam fra bunn skall, sett deretter tilbake i bunnskall og overfor til et rimmet bakeplate.

Bruk en smorkniv, pak clam smor rundt og over hver musling, forsegling hver i bunnen skallet. Stryk en liten mengde baconbrodkrummer pa toppen av hver musling, trykk lett for a kle. Pa dette tidspunktet kan du dekke bakeplaten med plast og kjole muslinger i opptil 1 dag for matlaging. (Du vil ha musling smor igjen, hold den kjolig i en lukket beholder i opptil 1 uke. Det er deilig kastet med spaghetti for en enkel kveldsmaltid.)

Nar du er klar til servering, plasser muslinger i en 450 � F-ovn og kok til smor smelter og muslinger blir fullt oppvarmet gjennom 3 til 5 minutter. Ror resterende 1/4 kopp persille i brodkrem, og dryss deretter en sjeneros mengde pa toppen av hver musling. Ga tilbake til ovnen i 1 minutt for a varme brodkrummer, og server deg med en gang med sitronkile.

Spesial utstyr.

For a rense muslinger, nedsenke dem i en stor beholder med saltet kaldt vann og la sta i 30 minutter. Loft ut muslinger. Hvis det ikke er sand i bunnen av beholderen, er de klare til a skrubbe og bruke. Hvis det er sand, ma du tomme og skylle beholderen, fylle med fersk saltet vann og returnere muslinger i 30 minutter. Fortsett denne prosessen til vannet er klart og fri for sand.

Denne oppskriften vises i.

Daniel kokte i mange ar i noen av New Yorks overste amerikanske, italienske og franske restauranter – begynner i en alder av 13 ar da han begynte a bli arrangert pa den legendariske restauranten Chanterelle. Han brukte nesten et ar pa a jobbe med okologiske garder i Europa, hvor han hoste mandler og Padronpepper i Spania, hyrdet en flokk med mer enn 200 sauer i Italia, og lagde kjottpalegg i Frankrike. Nar han ikke jobber med, tenker pa, matlager og spiser mat, blaser han av damp (og kalorier) som instruktor av capoeira, den afro-brasilianske kampsporten.

Filed Under.

LEGG TIL EN KOMMENTAR.

FORSIKT DIN KOMMENTAR.

HTML-tips.

Retningslinjer for kommentarer.

Legg inn hva du vil, bare hold det seriost om a spise, seriost. Vi forbeholder oss retten til a slette off-topic eller inflammatoriske kommentarer. Les mer i avsnittet Kommentarpolitikk i brukerbetingelsessiden.

Utover Curry: Anglo-Indian Coconut Clam Stew.

Popul re videoer.

Butternut Squash Risotto for trykkkokeren.

De fineste bittene leveres til innboksen din!

Fortsett med vare nyeste oppskrifter, tips, teknikker og hvor du skal spise!